NIKOMAX FTP Keystone betét, Cat.5e, szerszám nélkül szerelhető

  • NIKOMAX FTP Keystone betét, Cat.5e, szerszám nélkül szerelhető

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
2 097 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
2 139 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
701695
Garancia:
12 hónap
Készlet információ:

A NIKOMAX szerszám nélküli betétek ("NT" sorozat) nem igényelnek külön eszközt a telepítéshez. A belső betét kényelmes és kiváló minőségű végződtetést biztosít és áthallás elleni védelmet nyújt.
A csatlakozók teljesen kompatibilisek az összes NIKOMAX komponenssel. A 17 mm-es szélesség és a standard magasság lehetővé teszi, hogy bármely beépített patch panelben telepítse őket, beleértve a 0,5U magasságú nagy sűrűségű modelleket.
NMC-KJSD2-NT-MT (Cat.5e), teljesen árnyékolt, cink-alumínium ötvözetből készül. Beépítés után egy árnyékolt kábelt biztonságosan rögzíthető a csuklós fedél és a modul beépített rugós betétje közé. Ez a kialakítás állandó és szoros érintkezést biztosít megfelelő árnyékolással és nem romlik az idő múlásával.

NMC-KJSD2-NT-MT KSH szám: 7326909800
Raktárkészlet Elérhető
Lagerbestand Elérhető
Starea stocului Elérhető
Stock status Elérhető
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új

Mások még ezeket a termékeket vásárolták


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél