TP-LINK TL-SG116E Hálózati switch 16 port

  • TP-LINK TL-SG116E Hálózati switch 16 port

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
31 671 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
32 305 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
827035
Garancia:
12 hónap
Készlet információ:
TP-LINK TL-SG116E 16 Port Gigabit Easy Smart Switch

16 gigabites RJ45 port automatikus hangolással és auto-MDI / MDIX
Plug and Play, nem szükséges konfigurálni
Erős fémház biztosítja az optimális minőséget és a professzionális teljesítményt
Az Easy-Smart-Switchek központosított kezelése az Easy-Smart-Configuration-Utility segítségével
Az energiatakarékos zöld IT energiát takarít meg

Termék funkcionalitás
A TP-LINK TL-SG116E 16-portos Gigabit Easy Smart Switch ideális kezelése a nem kezelt kapcsolók számára. Nem csak az otthoni hálózatba illeszkedik, hanem a kisvállalkozói hálózatába is. A Plug & Play kialakításnak köszönhetően a telepítés nagyon egyszerű. A magasan képzett fémház védi a belső alkatrészeket. Emellett a TL-SG116E intelligens kezelési funkciókkal rendelkezik, mint például a QoS, a VLAN és az IGMP.

Egyszerű kezelés
A TL-SG116E-t az egyszerű beállítás és kezelés jellemzi. Az Auto-MDI/MDIX szükségtelenné teszi a crossover kábel használatát. Az automata hangolás minden porton érzékeli a hálózati eszköz csatlakozási sebességét, és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt.

Stabil fém ház
A TL-SG116E belső alkatrészeit tartós fémház védi a hosszú távú tartósság biztosítása érdekében. Számos szigorú tesztelés és tesztelés után számíthat a TL-SG116E készülékre. A kompakt méret az asztali számítógépeken vagy a munkaasztalokon is használható.

További szoftver specifikációk
A TL-SG116E kiváló teljesítménye nemcsak az egyszerű plug-and-play hálózatokban, hanem még igényesebb környezetben is nyilvánvaló. A hálózati felügyelet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen figyeljék a forgalmat. A port tükrözés, loopback észlelés és kábeldiagnosztika használatával észlelheti és akár megtalálhatja a hálózati problémákat. A forgalom prioritása a port prioritás és a 802.1p prioritás alapján is biztosítható, hogy a VoIP és a videó streaming mindig sima és késleltetésmentes legyen. A TL-SG116E a biztonságot a hálózat teljesítményével ötvözi, és támogatja az MTU VLAN, port alapú VLAN és 802.1Q alapú VLAN képességeket.

Kapcsolja zöldre a hálózatot
A TL-SG116E 16-portos Gigabit Easy Smart Switch a legújabb innovatív, energiatakarékos technológiát tartalmazza, amely jelentősen növelheti hálózati kapacitását, miközben csökkenti az energiafogyasztást. Az energiafogyasztást automatikusan a link státuszhoz igazítja, a hálózat ökológiai állapotának javításához.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: 10/100/1000 Mbit/s portok száma: 16 x · Gyártói szám: TL-SG116E · Környezeti hőmérséklet (max.): 40 °C · Környezeti hőmérséklet (min.): 0 °C · MAC címek: 8000 · Méret, magasság: 25.4 mm · Méret, mélység: 111.7 mm · Méret, szélesség: 286 mm · Termék típus: Hálózati switch · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett

Szállítás tartalma: TL-SG116E, Power Cord , Telepítési útmutató, Gumi lábak

Rendszerfeltételek: A Microsoft® Windows® segédprogram futtatásához
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél