TP-LINK TL-SG116 Hálózati switch 16 port

  • TP-LINK TL-SG116 Hálózati switch 16 port

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
27 767 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
28 323 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
827036
Garancia:
36 hónap
Készlet információ:
TP-LINK TL-SG116 16 Port Gigabit asztali kapcsoló

16 gigabites RJ45 port automatikus hangolással és auto-MDI / MDIX
Zöld IT, energiatakarékos
Az IEEE802.3x szerinti adatáramlás-szabályozás megbízható adatátvitelhez
Fém ház, asztalra helyezhető vagy falra szerelhető
Támogatja a QoS / DSCP-t az IEEE802.1p-hez és az IGMP-hez
Plug and Play, nem szükséges konfigurálni

Termék funkcionalitás
A 5 portos TP-LINK TL-SG116 gigabites desktop switch egyszerű lehetőséget kínál a gigabites Ethernetre való áttérésre. Növelje meg hálózati szervere és a backbone kapcsolatok sebességét vagy valósítsa meg a gigabites átvitelt a munkahelyén. A plug-and-play kialakításnak köszönhetően nincs szükség konfigurációra. Ezenkívül a TL-SG116 kisebb energiafogyasztásra lett kialakítva. A TL-SG116 innovatív, energiatakarékos technológiájával egyszerűen energiát takaríthat meg, így ez az eszköz környezetbarát megoldás az otthoni és irodai hálózat számára.

Gigabites switch
A 16x10 / 100 / 1000Mbps porttal felszerelt TL-SG116 drámaian bővíti a hálózati kapacitását, lehetővé téve a nagy fájlok közvetlen szállítását. Az otthoni, irodai, munkacsoportos vagy kreatív termelési környezetben lévő energiafelhasználók a nagy, sávszélesség-intenzív fájlokat gyorsabban tudják továbbítani. Továbbítson dokumentumokat, programokat vagy multimédia fájlokat késedelem nélkül a hálózaton keresztül.

Kapcsoljon zöldre az Ethernettel
Most lehetősége van arra, hogy a zöld utat válassza, ha egy gigabites hálózatra szeretne váltani! Az új generációs 16-portos TL-SG116 Gigabit Switch a legújabb innovatív, energiatakarékos technológiát tartalmazza, amely jelentősen bővítheti hálózati kapacitását, miközben sokkal kevesebb energiát fogyaszt. Az energiafogyasztást automatikusan a link státuszhoz igazítja, a hálózat ökológiai állapotának javításához.

Optimalizált forgalom
A 802.1p és a DSCP QoS tiszta és késleltetett érzékeny hang- és videóforgalmat biztosít. Az IGMP snooping optimalizálja a multicast adatfolyamot.

Egyszerűen kezelhető
A gigabites switch automatikus funkciói a telepítést a Plug and Playnek köszönhetően problémamentessé teszik. Nem szükséges konfigurálni. Az Auto-MDI/MDIX szükségtelenné teszi a crossover kábel használatát. Az automatikus észlelés minden porton felismeri a hálózati készülék csatlakozási sebességét (10, 100 vagy 1000Mbit) és intelligensen hozzáigazodik az optimális teljesítmény biztosítása érdekében.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: 10/100/1000 Mbit/s portok száma: 16 x · Gyártói szám: TL-SG116 · Környezeti hőmérséklet (max.): 40 °C · Környezeti hőmérséklet (min.): 0 °C · MAC címek: 8000 · Méret, magasság: 25.4 mm · Méret, mélység: 111.7 mm · Méret, szélesség: 286 mm · Termék típus: Hálózati switch · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett

Szállítás tartalma: 16-portos 10/100 / 1000Mbps asztali kapcsoló, Hálózati adapter, Telepítési útmutató, Gumi lábak
Raktárkészlet Elérhető
Lagerbestand Elérhető
Starea stocului Elérhető
Stock status Elérhető
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új

Mások még ezeket a termékeket vásárolták


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél