QNAP QSW-M408S Gigabit Smart Switch QSW-M408S

  • QNAP QSW-M408S Gigabit Smart Switch QSW-M408S

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
173 703 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
177 177 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
889824
Garancia:
24 hónap
Készlet információ:
A QSW-M408S egy Layer 2 weben keresztül menedzselhető switch, amely négy 10 GbE SFP+ porttal és nyolc gigabites porttal rendelkezik. A Layer 2 átkapcsolás és a hálózati menedzsment támogatásáért egy felhasználóbarát webes felhasználói felület felel, amellyel a QSW-M408S rugalmas telepítést kínál hibrid, nagy sebességű hálózati környezetekben, valamint olyan belépőszintű hálózat menedzsment megoldást kínál, amelyet az IT képzettség nélküli felhasználók is tudnak használni. Nagy teljesítményével, felhasználóbarát kezelőjével és asztali méretével a QSW-M408S lehetővé teszi a költséghatékony, nagy sebességű, hibrid hálózati környezetre való frissítést, miközben optimalizálja a hálózati sávszélességet és biztosítja a hálózat biztonságát.

A QSW-M408S négy 10GbE SFP+ portot és nyolc gigabites portot biztosít különféle eszközök csatlakoztatására és a hibrid, nagy sebességű hálózatok létrehozására. Az SFP+ interfészhez közvetlenül csatlakoztatható réz (DAC) kábelek felhasználhatók az SFP+ eszközökhöz való közvetlen csatlakoztatáshoz. Az 10G-SFP-T réz átalakító modulok segítségével 10GBASE-T/NBASE-T™ eszközöket is csatlakoztathatsz az RJ45 Cat 6, 5 vagy 5e kábelek használatával. A QSW-M408S teljes kapacitása 96 Gbps, ezzel garantálja minden port teljes kihasználásának potenciálját. (Megjegyzés: A 10GbE SFP+ portok visszamenőleg kompatibilisek az 1GbE SFP-vel.)

A QSW-M408S a QNAP Switch System (QSS) rendszert használja, amely egy könnyen használható, webes grafikus felületet tartalmaz egyéb olyan hozzáadott értéket képviselő funkciókkal, amelyek egyszerűsítik a hálózat beállítását és kezelését.

A QSW-M408S sávszélesség- és csomagvezérlési funkciókat (például LACP, VLAN, QoS és IGMP Snooping) biztosít a hálózati teljesítmény fokozására az IP csoportosítás és a sávszélesség-kezelés segítségével.

Raktárkészlet Elérhető
Lagerbestand Elérhető
Starea stocului Elérhető
Stock status Elérhető
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél