NIKOMAX falon kívüli doboz, 2 portos

  • NIKOMAX falon kívüli doboz, 2 portos

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
1 487 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
1 517 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
701752
Garancia:
12 hónap
Készlet információ:

A falon kívüli doboz az SCS vízszintes alrendszereinek szerves részét képezi, és a munkahelyi végpontok összekötésére szolgál. A dobozok előszerelt keystone betétekkel vagy üresen is elérhetőek, amelybe a mérnökök tetszés szerint tudják bepattintani a modulokat.
Az egyszerű, üres házak előnye, hogy nem csak RJ45 modulok telepíthetők, hanem bármely más, a keystone formátummal kompatibilis modulok is: telefon, optikai és koaxiális, bármilyen konfigurációban.
NIKOMAX falon kívüli doboz- egyszerű és kényelmes megoldás a hálózati telepítéshez. A kimenetek mindegyik portja egyedi fedéllel van ellátva, amely védi az érintkezőket a portól. A házakon további letörhető ablakok találhatók, amelyek lehetővé teszik a kábelek mindkét oldalról történő bevezetését. A portok bemeneti oldala színekkel van megkülönböztetve a kényelmesebb bekötés érdekében. . 4 féle modell elérhető: 1, 2, 4 és 6 portos.
2 portos falon kívüli doboz.

NMC-MB2P-ST-WT KSH szám: 8536699099
Raktárkészlet Elérhető
Lagerbestand Elérhető
Starea stocului Elérhető
Stock status Elérhető
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél