AJAX Hub Plus BL AJ-HP-BL

  • AJAX Hub Plus BL AJ-HP-BL

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
110 151 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
112 354 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
839280
Garancia:
24 hónap
Készlet információ:

AJAX Hub Plus



Második generációs intelligens vezérlő, négy kommunikációs csatornával, erősebb processzorral, háromszoros RAM, és kétszeres flash memória kapacitással. Az AJAX Hub Plus folyamatosan felügyeli a csatlakoztatott érzékelők működését, és ha szükséges továbbítja a riasztásokat a felhasználóknak és a távfelügyeleti cégnek.



Nagy területek védelmére



Az AJAX Hub Plust úgy tervezték, hogy ideális legyen nagy területek védelmére is. Az új erőteljes processzornak, és megnövelt memória kapacitásnak köszönhetően akár 150 érzékelőt és 50 kamerát csatlakoztathatunk a központhoz, valamint 99 felhasználót és 25 csoportot kezelhetünk a magasabb biztonsági szint elérése érdekében.



Minden lehetséges kommunikációs csatornát támogat



AZ AJAX Hub Plus abszolút piacvezető a riasztóközpontok között a támogatott kommunikációs csatornák számának tekintetében. A központ Wi-Fi, Ethernet, WCDMA, és GSM hálózaton keresztül is képes csatlakozni az internetre. A fentiek együttesen biztosítják a rendkívül stabil kapcsolatot, és az azonnali riasztást a tulajdonosoknak és a távfelügyeleti cégnek.



Az AJAX Hub Plus központot GMS modullal is felvértezték, amely két 2G vagy 3G SIM kártyát is képes kezelni egy időben. Egyszerre akár két különböző szolgáltató SIM kártyája is használható, a kommunikációs hibák kockázata nélkül. Ha egyik SIM kártya nem válaszol a központ automatikusan átvált a másikra.



Az AJAX Hub Plus lehetővé teszi a redundáns internetkapcsolat használatát is, ha a központi egységet két egymástól független szolgáltató hálózatához csatlakoztatja: Az elsődleges az Ethernet kapcsolat, a másodlagos pedig a Wi-Fi.



Egyszerű telepítés és programozás



Az AJAX Hub Plus beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, így nincs szükség kábelezésre a routerhez való csatlakozáshoz. Az érzékelők hozzáadása és az összes beállítás egyszerűen elvégezhető a mobilalkalmazás segítségével. A készülék fizikai telepítése csak néhány percet vesz igénybe a SmartBracket konzolnak köszönhetően.



Technikai adatok:

Besorolás: A biztonsági rendszer intelligens központi egysége, Wi-Fi, Ethernet támogatással, valamint két SIM kártya foglalattal.

A csatlakoztatott érzékelők maximális száma: 150

Kamera támogatás: Akár 50db kamera

Felhasználók maximum száma: 99

Csoportok maximális száma: 25

Mobil alkalmazás: iOS 9.1-től, Android 4.1-től

Kommunikációs csatornák: Ethernet, Wi-Fi 2,4GHz (802.11b/g/n), 2G (850,900,1800,1900 MHz), 3G (WCDMA 900, 1200 B8/ B1)

Riasztás kézbesítési ideje: 0,15 másodperc

Értesítés típusok: SMS, hívás, push

Váltás 2G és 3G között: Azonnali

Váltás a SIM kártyák között: 4 perc

Processzor: ARM

Operációs rendszer: OS Malevich

Tápellátás: 110-240 V

Akkumulátor: Li-Ion 2 Ah (Akár 16 óra áthidalási idő)

Működési hőmérséklet: -10 °, C és + 40 °, C között

Méretek: 163 x 163 x 36 mm

Súly: 350 g

Garancia: 2 év a vásárlástól számítva

Csomag tartalma: AJAX Hub Plus központ, SmartBracket konzol, tápkábel, hálózati kábel, szerelési készlet, felhasználói útmutató


AJ-HP-BL KSH szám: 8531902000
Raktárkészlet Elérhető
Lagerbestand Elérhető
Starea stocului Elérhető
Stock status Elérhető
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél