2,5" HDD (merevlemez), 2TB, USB 3.0, VERBATIM, fekete

  • 2,5" HDD (merevlemez), 2TB, USB 3.0, VERBATIM, fekete

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
31 496 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
32 126 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
117450
Gyári szám:
HV2TMUF
Garancia:
12 hónap
Készlet információ:
A Verbatim Store n Go hordozható merevlemez nagy tárolási teljesítményt kínál az USB 3.0 „Super Speed” csatlakozófelületen keresztül. Az USB 3.0 akár tízszer nagyobb sebességű átvitelt tesz lehetővé, mint az USB 2.0 felület (az USB busz sebességét alapul véve), ezáltal kiemelkedően nagy adatátviteli sebességet kínál út közben is.

Tárolja digitális és mindennapi munkafájljait ezen a mobil meghajtón. Stílusos külsejével a laptop tökéletes kiegészítője minden modern asztalon.

A Store n Go hordozható merevlemez tápellátását az USB 3.0 csatlakozás (1 db USB 3.0 csatlakozó) biztosítja, azonban visszafelé kompatibilis asztali számítógépe vagy notebookja USB 2.0 portjaival. A meghajtó külső tápellátást nem igényel, csak csatlakoztatni kell a számítógéphez, és kész.

A nagyobb biztonság érdekében mellékeljük hozzá a Nero BackItUp and Burn Essentials* szoftvert, amely segít a laptop vagy a PC merevlemezének biztonsági mentésében. A BackItUp and Burn Essentials szoftver három alkalmazás egyben. Fájljairól, mappáiról és meghajtóiról bármikor készíthet biztonsági mentést, vagy a fokozott biztonság érdekében előre beállított időpontot is meghatározhat az automatikus biztonsági mentés számára. A Nero Express segítségével fájljait CD- vagy DVD-lemezre írhatja, a Nero RescueAgent segítségével pedig sérülésük esetén helyreállíthatja fájljait.

A Nero BackItUp and Burn Essentials szoftver Windows XP, Vista és Windows 7 rendszerekkel kompatibilis (Mac OS rendszerrel nem).

A Verbatim Store 'n' Go hordozható merevlemez-meghajtókhoz a Green Button energiatakarékossági szoftvert is mellékeljük. A Green Button szoftver használaton kívüli állapotban szünetelteti a merevlemez forgatását, ezáltal növeli az eszköz hatásfokát és energiát takarít meg.

Háromféle „Alvóállapot-beállítás” érhető el. A készenléti üzemmód bekapcsolása 10 perctől 120 percig, 10 perces lépésekben állítható. Az Asztalon található Green Button ikonra duplán kattintva a meghajtó azonnal készenléti üzemmódra vált, de beállíthatja a meghajtót úgy is, hogy soha ne kapcsoljon készenléti üzemmódra („Never Suspend the disk”).

A Verbatim 2 éves korlátozott garanciája
Kapacitás: 2TB
Csatlakozó: USB 3.0 HV2TMUF KSH szám: 84717050
Raktárkészlet 3-14 nap
Lagerbestand 3-14 nap
Starea stocului 3-14 nap
Stock status 3-14 nap
Kapacitás 2TB
Fordulatszám 5400 rpm
Méret 2,5"
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új
Csatlakozás USB3.0
Cache 32MB
SSD Nem
Ütésálló Nem


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél