Canon Pixma TS3351 fehér wireless tintasugaras multifunkciós nyomtató 3771C026AA

  • Canon Pixma TS3351 fehér wireless tintasugaras multifunkciós nyomtató 3771C026AA

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
19 402 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
19 790 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
848941
Garancia:
12 hónap
Készlet információ:
Canon Pixma TS3350 fehér wireless tintasugaras multifunkciós nyomtató



Megfizethető funkciókészlet tökéletes csatlakoztathatósággal
A megfizethető, kompakt és átfogó PIXMA TS3350 problémamentes vezeték nélküli csatlakoztathatósággal, 1,5 hüvelykes (3,81 cm-es) fekete-fehér LCD-kijelzővel és FINE tintapatronokkal garantál éles szöveges dokumentumokat és élénk, szegély nélküli fényképeket.
Az opcionális XL-méretű tintapatronokkal többet nyomtathat kevesebbért.

Kompakt és csatlakoztatható
Élvezze a sok funkció és az egyenletes vezeték nélküli csatlakoztathatóság élményét. Nyomtasson, szkenneljen és csatlakozzon a felhőhöz a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtasson közvetlenül az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) használatával.

Nyomtasson többet!
Élvezze a FINE tintapatronok nyújtotta kényelmet, és töltse fel ritkábban a tintákat az opcionális XL-méretű cserepatronokkal.

Egyszerű üzembe helyezés
Az egyetlen gombnyomással, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül biztosított csatlakoztathatóság, az intuitív 1,5 hüvelykes (3,81 cm-es) fekete-fehér LCD-kijelző és a még egyszerűbb üzembe helyezés révén most minden eddiginél könnyebben belevághat a nyomtató használatába.

Kreatív funkciók
Szerelkezzen fel 13×13 cm-es, négyzet alakú, valamint többször felragasztható és mágneses nyomathordozókkal, és próbálja ki az Easy-PhotoPrint Editor és a Creative Park kreatív lehetőségeit.

Költséghatékony XL kazetták
A nagy kapacitású Canon XL méretű tintakazettákkal a hagyományos kazettákhoz képest oldalanként akár 30%-os megtakarítást érhet el.
3771C026AA KSH szám: 8443310000
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél