APC SMART 2200VA 2U LCD RM szünetmentes tápegység

  • APC SMART 2200VA 2U LCD RM szünetmentes tápegység

A kép csak illusztráció!

Kedvezményes ár ¹
Bruttó ár:
761 653 Ft
Fogyasztói ár ²
Bruttó ár:
776 886 Ft
Gyártó:
Cikkszám:
157030
Garancia:
36 hónap
Készlet információ:
SMT2200RMI2UC Általános jellemzők

Intuitív LCD-felület: Átlátható és pontos információkat nyújt több nyelven, valamint lehetővé teszi, hogy az UPS-t helyileg konfigurálja az egyszerűen használható navigációs billentyűkkel.

Prediktív előrejelzés az akkucsere dátumához: Megjeleníti az akkumulátorok cseréjének azt a dátumát (év, hónap), mely a hosszú távú karbantartási terv alapján ajánlott.

Zöld üzemmód: Szabadalmaztatott működési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas működési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemről le kellene mondani.

Energiamérő: Az energiatudatos felhasználók számára megjeleníti az aktuális fogyasztás kWh értékét.

Szekvenciális lekapcsolás és újraindítás: Kiválasztott aljzatcsoportok konfigurálása előre meghatározott sorrend szerinti le- és bekapcsolásra (kapcsolható aljzatcsoporttal rendelkező UPS esetén).

Tiszta sinushullámú kimenet: A szolgáltatói betápot szimulálva biztosítja a kompatibilitás legmagasabb fokát az aktív teljesítménytényező korrekciós tápegységgel rendelkező szervereknek és érzékeny elektronikus eszközöknek.

Egyszeres csatolású kimeneti csoport: , Kimeneti csatlakozó-csoport, mely az UPS-től függetlenül is vezérelhető, lehetővé téve ezzel a lefagyott eszközök elkülönített újraindítását, a szekvenciális fel- és lekapcsolást, valamint a nem kritikus fogyasztók lekapcsolását.

StruxureWare Central: Lehetővé teszi a központi felügyeletet az APC InfraStruXure® Central segítségével.

Magas online hatékonyság: Csökkenti a közüzemi költségeket, kevesebb hőt termel.

SmartSlot: , Az UPS testreszabása kezelőkártyákkal.

Hidegindítási lehetőség: Hidegindítási lehetőség

Hőkompenzációs akkumulátortöltés: , Az akkumulátor tényleges hőmérséklete alapján a töltőfeszültség szabályozásával meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.
, SMT2200RMI2UC KSH szám: 8504403000
Raktárkészlet Elérhető
Lagerbestand Elérhető
Starea stocului Elérhető
Stock status Elérhető
Állapot Új
Bedingung Új
Condiție Új
Condition Új

Mások még ezeket a termékeket vásárolták


Wlan-ok.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024

¹ Kedvezményes ár: Készpénzes, utánvételes és átutalásos fizetés esetén érvényes, kizárólag a webáruházban leadott rendeléseknél
² Fogyasztói ár: Bankkártyás fizetés esetén; illetve értékesítőinken keresztül telefonon, e-mailben és üzletünkben leadott webáruházas rendeléseknél